Specjalista ds. realizacji projektów UE

ID szkolenia: 572

Region

Dolnośląskie, Kujawsko - Pomorskie, Lubelskie, Lubuskie, Łódzkie, Małopolskie, Mazowieckie, Opolskie, Podkarpackie, Podlaskie, Pomorskie, Śląskie, Świętokrzyskie, Warmińsko-mazurskie, Wielkopolskie, Zachodniopomorskie

Tagi

#dofinansowanie, #polityka_spójności, #projekty_UE, #resedukacja, #rozliczanie_projektów, rozliczanie, specjalista
Opiekun szkolenia
Brak danych

Termin: 22. czerwca Miejsce: ON-LINE Cena: 359 zł (+VAT)

,


Elwira Grygorczuk
tel. 518 192 393
e-mail: egrygorczuk@res.edu.pl

Adresaci

Szkolenie przeznaczone dla kierowników i koordynatorów projektów unijnych, specjalistów ds. funduszy unijnych, księgowych, kadrowych, prawników oraz audytorów zaangażowanych w końcową fazę realizacji projektów unijnych.

Program szkolenia

  1. Polityka spójności w nowym okresie programowania.
  2. Najważniejsze dokumenty strategiczne.
  3. Ułatwienia i uproszenia w ubieganiu się i realizacji projektów współfinansowanych z UE w latach 2014-2020.
  4. Pułapy finansowe dla konkretnych obszarów tematycznych.
  5. Nowe zasady i zalecenia dotyczące tworzenia i realizacji projektów unijnych.
  6. Realizacja inicjatyw „miękkich” w zakresie szkoleń i doradztwa finansowanych ze środków EFS na szczeblu regionu.
  7. Dofinansowanie dla instytucji otoczenia biznesu i jednostek B+R na szczeblu regionu.
  8. Określenie Beneficjenta i wybór typu projektu.
  9. Określenia celów projektu i ich zgodności z wybranymi celami tematycznymi funduszy UE.
  10. Kwantyfikacja celów projektu na poziomie wskaźników produktu i rezultatu.
  11. Opis i uzasadnienie projektu.
  12. Tworzenie Budżetu projektu w podziale na różne grupy kosztowe.
  13. Ocena kwalifikowalności wydatków.
  14. Zasadność planowanych wydatków w kontekście efektywności kosztowej.
  15. Montaż finansowy projektu i wysokość wnioskowanego dofinansowania.
  16. Wkład własny i jego formy.

Prowadzący

Z wykształcenia ekonomista i finansista. Absolwent Wydziału Ekonomii i Zarządzania oraz Wydziału Finansów i Informatyki na Uniwersytecie w Białymstoku. Posiada wieloletnie doświadczenie w prowadzeniu szkoleń. Przebył liczne kursy doszkalające, w tym kursy przeznaczone dla trenerów. Doświadczenie zawodowe zdobywał w bankach oraz urzędach. Szkoli pracowników jednostek samorządowych, właścicieli przedsiębiorstw, kadrę zarządzającą i menadżerską.

Formularz zgłoszeniowy

Zgłoszenia przyjmujemy poprzez elektroniczny formularz zgłoszeniowy, który znajduje się poniżej informacji organizacyjnych lub poprzez wypełnienie tradycyjnego formularz zgłoszeniowego dostępnej tutaj  i przesłanie do nas faksem 85 87 42 011 lub mailem na biuro@res.edu.pl

 SZKOLENIE W FORMIE ON-LINE

  • Bez wychodzenia z domu, przy pomocy komputera lub telefonu podłączonego do sieci;
  • W oparciu o  platformę szkoleniową;
  • Nie wymaga żadnej szczególnej umiejętności posługiwania się oprogramowaniem;
  • Możliwość zadawania pytań ekspertowi na żywo.

Przy zgłoszeniu do 7 czerwca 2021 cena za osobę to jedyne 309 zł.

Przy zgłoszeniu dwóch i więcej osób z jednej instytucji – możliwa negocjacje ceny.

SZKOLENIE W FORMIE ON-LINE

  • Bez wychodzenia z domu, przy pomocy komputera lub telefonu podłączonego do sieci,
  • W oparciu o profesjonalną platformę szkoleniową,
  • Szkolenia odbywają się w czasie rzeczywistym z możliwością bezpośredniego kontaktu z prowadzącym,
  • Uczestnicy otrzymują bogate materiały szkoleniowe,
  • Nie wymaga żadnej szczególnej umiejętności posługiwania się oprogramowaniem,
  • Możliwość zadawania pytań ekspertowi na żywo.
Szczegóły i rejestracja

Data od:

22 czerwiec 2021 09:00

Data do:

22 czerwiec 2021 13:00

Miejsce:

szkolenie online

Koszt:

359 zł + VAT

Formularz ogólny: Pobierz formularz

Podobne szkolenia

Co jeszcze może Cię zainteresować?

MNIEJ SOLI, CUKRU I TŁUSZCZU – receptury, gramatury i jadłospisy w żywieniu dzieci w żłobku, przedszkolu i szkole umożliwiające realizację norm żywienia z 2020 r. Metody obniżania zawartości cukru, soli i tłuszczu w recepturach i jadłospisach, stosowanie dozwolonych zamienników

Zobacz więcej

ŻYWIENIE ZBIOROWE OSÓB STARSZYCH W NAJCZĘŚCIEJ WYSTĘPUJĄCYCH CHOROBACH, ALERGIACH I NIETOLERANCJACH POKARMOWYCH

Zobacz więcej

NOWOCZESNY KUCHARZ – 2-dniowy kurs DLA KUCHARZY PRACUJĄCYCH W ZAKŁADACH ŻYWIENIA ZBIOROWEGO DZIECI I MŁODZIEŻY (żłobkach, przedszkolach, szkołach itp.)

Zobacz więcej

Dowiedz się więcej

Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej o naszej ofercie, organizowanych przez nas szkoleniach, kursach i warsztatach zadzwoń lub napisz!

Sprawdź nasze szkolenia